ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ KRAFT PAINTS

Η εταιρία μας παραβρέθηκε στο ξενοδοχείο GRAND HOTEL στις 17 Απριλίου στο κάλεσμα της εταιρίας KRAFT PAINTS για τους συνεργάτες της στη Θεσσαλονίκη.Σε ρόλο παρουσιαστή της πανέμορφης βραδιάς ήταν ο stand up comedian Γιώργος Χατζηπαύλου που μάγεψε το κοινό με μοναδικές ιστορίες σκορπίζοντας άφθονο γέλιο.

Η παρουσίαση ‘σταθμός’ της βραδιάς έγινε από τον καλεσμένο της KRAFT Paints, κ. Emanuele Dalla Libera, Business Development Manager, EUROFINS, ο οποίος παρουσίασε την KRAFT Paints ως τον πρώτο κατασκευαστή χρωμάτων στην Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη που προέβη οικειοθελώς σε ανάλυση των εκπομπών βαφών τοιχοποιίας επιβεβαιώνοντας, διασφαλίζοντας και πιστοποιώντας την ποιότητα των προϊόντων μέσω των πανευρωπαϊκά φημισμένων και αποδεκτών σημάτων «Indoor Air Comfort®» και «Indoor Air Comfort GOLD®», ώστε να διασφαλιστεί ότι τα προϊόντα δεν ενέχουν κίνδυνο για την υγεία σε συνεργασία με τον Eurofins, τον κορυφαίο οργανισμό στον τομέα των μετρήσεων εκπομπών πτητικών οργανικών ενώσεων (VOC) με περισσότερους από 23.000 υπαλλήλους προσωπικό και με συλλογική εμπειρία 30 ετών. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ανακοινώθηκε επίσης η διάθεση εκ νέου των υψηλών προδιαγραφών προϊόντων Pratt & Lambert στην ελληνική αγορά μέσω του Ομίλου DRUCKFARBEN.

Τέλος, η KRAFT Paints παρουσίασε τα color trends 2019-2020 και το χρώμα της χρονιάς που είναι το Μελί, μέσα από ένα μοντέρνο βίντεο γεμάτο ζωντανές, ελληνικές αυθεντικές αποχρώσεις που θα προκαλέσει αίσθηση στον καταναλωτή αφού εκτός από τις ίδιες τις αποχρώσεις, οι ονομασίες τους είναι από την καθημερινότητά μας.