ΝΕΑ ΠΑΛΕΤΑ KRAFT

Νέα παλέτα Colors of Greece Collection
Αγαπητοί Συνεργάτες,
 
Με πηγή έμπνευσης την Ελλάδα, η KRAFT Paints δημιουργεί τάσεις και ανανεώνει την παλέτα Colors of Greece Collection με βάση τις τελευταίες διεθνείς τάσεις της διακόσμησης και λαμβάνοντας υπόψη τις νέες ανάγκες και επιθυμίες των καταναλωτών.
 
Η νέα παλέτα Colors of Greece Collection σχεδιάστηκε ώστε να δημιουργεί αρμονία και χρωματικές εκπλήξεις. Οι παγκόσμιες τάσεις παντρεύονται με λαμπερά και μοναδικά χρώματα που βρίσκουμε παντού στο ελληνικό τοπίο. Χρώματα με το δικό τους φως. Γεμάτα ήλιο, θάλασσα, ζωή και Ελλάδα!
 
Ξεκινώντας από λαμπερές, δημοφιλείς αποχρώσεις όπως το CG 613 Spitha έως φυσικές και ουδέτερες αποχρώσεις όπως το CG 748 Marmaro / F οι επιλογές είναι πλούσιες.
 

Το χρώμα είναι συναίσθημα. Έτσι, δημιουργήσαμε αποχρώσεις εμπνευσμένες από τον τόπο μας, ενώ ξεχωρίζουν εκείνες των ελληνικών νησιών στα οποία προσκαλούμαστε να ταξιδέψουμε μέσα από τον δικό μας προσωπικό χώρο. Κυρίαρχο ρόλο κρατά το μπλε, με τις αποχρώσεις Kyklades CG 628/F, Platonos Blue CG 630/F, Kyma tou Aegeou CG 631, Poliegos Blue CG 632, Antiparos CG 633, Paxoi CG 634, ενώ η απόχρωση White Santorini CG 477/F μας ταξιδεύει στην αγαπημένη Σαντορίνη με τα ολόλευκα σπίτια της.

Στην παλέτα Colors of Greece Collection, θα βρείτε επίσης τα τρία χρώματα που εμπνευστήκαμε από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 και τα 200 χρόνια ελευθερίας και ανεξαρτησίας της πατρίδας μας. Πρόκειται για τις 3 διαφορετικές αποχρώσεις του μπλε, Simea CG 689/F, Patrida CG687 και 200 Chronia CG 690/F, ένα χρώμα που παραμένει σήμα κατατεθέν της Ελλάδας, της θάλασσας και του ουρανού.

 

Οι νέες αποχρώσεις της παλέτας εμφανίζονται πιο επίκαιρες από ποτέ, αυτή τη φορά όμως αναμιγνύονται με ζεστές μπεζ πινελιές που συνδυάζονται πολύ εύκολα με τα πιο ψυχρά ουδέτερα χρώματα, δίνοντας την αίσθηση της φωτεινότητας ακόμα και στους πιο μικρούς χώρους. Η φιλοσοφία «πίσω από τη φύση» μας φέρνει σε επαφή με τους γήινους τόνους. Αγκαλιάζουμε το πράσινο των φύλλων ενώ οι εξωτερικοί χώροι δανείζονται χρώματα από τα φυσικά τοπία.
 
Με τη νέα παλέτα Colors of Greece Collection το βάψιμο και η διακόσμηση γίνεται παιχνίδι. Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και διαλέξτε όποια απόχρωση θέλετε, γιατί σχεδιάστηκαν όλες…για να ταιριάζουν με όλες!
 

Σας προσκαλούμε να πειραματιστείτε με αυθεντικές Ελληνικές αποχρώσεις και να δημιουργήσετε μοναδικούς χώρους. Συνδυάστε τις με τα καινοτόμα, υψηλής ποιότητας προϊόντα KRAFT Paints, από τα χρώματα εσωτερικού χώρου Master, τα πρώτα στην Ελλάδα με πιστοποίηση Eurofins Indoor Air Comfort και Indoor Air Comfort Gold, έως τα πιστοποιημένα ψυχρά χρώματα, εξωτερικού χώρου Seasons για αντοχή σε κάθε εποχή που χρωματίζονται σε χιλιάδες αποχρώσεις!