Νεα / Αρθρα10 Μαϊ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ KRAFT PAINTS

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ KRAFT PAINTS ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερα

27 Μαρ

ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΨΗΣΤΑΡΙΩΝ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ THERMOGATZ. ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ, ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ

Περισσότερα

27 Μαρ

ΚΟΥΖΙΝΑΚΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ

ΚΟΥΖΙΝΑΚΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΚΑΥΣΤΗΡΑΣ

Περισσότερα

09 Απρ

KERAKOLL GEL Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ!

Τα νέα πρωτοποριακά GEL συγκολλητικά υλικά H40 & H30, είναι αποκλειστική παγκόσμια πρωτιά της Kerakoll, μία πρόκληση που κέρδισαν οι μηχανικοί της βιοδόμησης του Kerakoll GeenLab για τους επαγγελματίες τοποθέτησης.

Περισσότερα

20 Νοε

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η εταιρεία ΚΕΒΕΖΙΤΙΔΟΥ ΘΩΜ. ΒΑΡΒΑΡΑ με την διακριτική ονομασία ΔΟΜΙΚΑ ΧΑΡΑΒΟΠΟΥΛΟΣ έχει ολοκληρώσει την Πολιτική Απορρήτου.

Περισσότερα

24 Οκτ

ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΟ ΤΑΡΑΤΣΩΝ ISOFLEX HYBRID

Ταράτσα με λιμνάζοντα νερά; Γνωρίστε τη νέα υβριδική λύση στεγάνωσης ISOFLEX HYBRID από την ISOMAT! Το ISOFLEX HYBRID είναι ένα υβριδικό, επαλειφόμενο, ελαστομερές, στεγανωτικό ταρατσών και αποτελεί τη νέα υβριδική λύση από την ISOMAT για στεγανοποίηση ταρατσών με ανεπαρκείς κλίσεις που μαζεύουν κατά τόπους λιμνάζοντα νερά. Διαθέτει μεγάλη αντοχή στις καιρικές επιδράσεις και τον χρόνο, ενώ είναι κατάλληλο για περιοχές με θερμοκρασίες που φτάνουν μέχρι και τους -20°C.

Περισσότερα

07 Αυγ

ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ

Το κατάστημα μας διαθέτει καυσόξυλα από δρυς και οξιά, στοιβαχτό με την παλέτα.

Περισσότερα

07 Αυγ

ΠΕΛΛΕΤ SCHWEIGHOFER

Πέλλετ από κωνοφόρα δέντρα, A1 EN PLUS κατηγοριας υψηλής απόδοσης.

Περισσότερα

23 Ιουλ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η εταιρία ΚΕΒΕΖΙΤΙΔΟΥ ΘΩΜ. ΒΑΡΒΑΡΑ με λογότυπο <<ΔΟΜΙΚΑ ΧΑΡΑΒΟΠΟΥΛΟΣ>>, πιστοί στην αρχή του απόλυτου σεβασμού των υποχρεώσεων μας προς τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, έχουμε ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία συμμόρφωσης με το νέο Ευρωπαϊκό κανονισμό προστασίας προσωπικών δεδομένων 679/2016, o οποίος εφαρμόζεται στη χώρα μας από τις 25 Μαΐου 2018. Στα πλαίσια αυτής της διαδικασίας μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι: • επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για σαφείς και προκαθορ

Περισσότερα

14 Ιουν

Με Ελληνική Σφραγίδα οι Νέες Βεντάλιες Χρωμάτων της Kraft Paints

Τα χρώματα που είναι εμπνευσμένα από την Ελλάδα και αποτελούν παγκόσμια τάση τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο.

Περισσότερα