Νεα / Αρθρα16 Σεπ

MULTI PRIMER KRAFT

Καινοτόμο ακρυλικό αστάρι νερού πρόσφυσης πολλαπλών επιφανειών.

Περισσότερα

29 Ιουν

ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ PRATT AND LAMPERT

Η εταιρία ΔΟΜΙΚΑ ΧΑΡΑΒΟΠΟΥΛΟΣ συναντά τα κορυφαία χρώματα της PRATT AND LAMPERT

Περισσότερα

15 Οκτ

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΘΗΡΙΑ

Ανακαλύψτε τη σειρά ηλεκτρικών εργαλείων FF GROUP, υψηλών κατασκευαστικών προδιαγραφών. Καλύπτει ανάγκες επαγγελματικής, ημι-επαγγελαμτικής & DIY χρήσης. Αποτελείται από πλήρη γκάμα εργαλείων ρεύματος, μπαταρίας και κήπου

Περισσότερα

01 Νοε

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Νέα, έξυπνα υλικά, ώστε να λύσουμε καθημερινά προβλήματα. Με τη δύναμη της Νανοτεχνολογίας δημιουργούμε ένα λειτουργικό περιβάλλον άνεσης και ασφάλειας.

Περισσότερα

27 Μαρ

ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΨΗΣΤΑΡΙΩΝ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ THERMOGATZ. ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ, ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ

Περισσότερα

10 Μαϊ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ KRAFT PAINTS

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ KRAFT PAINTS ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερα

27 Μαρ

ΚΟΥΖΙΝΑΚΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ

ΚΟΥΖΙΝΑΚΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΚΑΥΣΤΗΡΑΣ

Περισσότερα

09 Απρ

KERAKOLL GEL Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ!

Τα νέα πρωτοποριακά GEL συγκολλητικά υλικά H40 & H30, είναι αποκλειστική παγκόσμια πρωτιά της Kerakoll, μία πρόκληση που κέρδισαν οι μηχανικοί της βιοδόμησης του Kerakoll GeenLab για τους επαγγελματίες τοποθέτησης.

Περισσότερα

20 Νοε

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η εταιρεία ΚΕΒΕΖΙΤΙΔΟΥ ΘΩΜ. ΒΑΡΒΑΡΑ με την διακριτική ονομασία ΔΟΜΙΚΑ ΧΑΡΑΒΟΠΟΥΛΟΣ έχει ολοκληρώσει την Πολιτική Απορρήτου.

Περισσότερα

24 Οκτ

ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΟ ΤΑΡΑΤΣΩΝ ISOFLEX HYBRID

Ταράτσα με λιμνάζοντα νερά; Γνωρίστε τη νέα υβριδική λύση στεγάνωσης ISOFLEX HYBRID από την ISOMAT! Το ISOFLEX HYBRID είναι ένα υβριδικό, επαλειφόμενο, ελαστομερές, στεγανωτικό ταρατσών και αποτελεί τη νέα υβριδική λύση από την ISOMAT για στεγανοποίηση ταρατσών με ανεπαρκείς κλίσεις που μαζεύουν κατά τόπους λιμνάζοντα νερά. Διαθέτει μεγάλη αντοχή στις καιρικές επιδράσεις και τον χρόνο, ενώ είναι κατάλληλο για περιοχές με θερμοκρασίες που φτάνουν μέχρι και τους -20°C.

Περισσότερα